WordPress is ook slim

Dat uw Slimme Vrijgezel weer websites bouwt dringt langzaam maar zeker door.  Ooit begonnen met Dreamweaver.  Nieuwe technieken en wensen vroegen om meer dan wat HTML en CSS.  Dat was voor mij het moment om er mee te stoppen.  Klant had een CMS en dat ging in eerste instantie uitstekend.  De Nieuwe technieken gingen sneller dan de ontwikkeling van het CMS.  Weer kwam er voor mij dat moment.  Wat nu?  Ik wil altijd meer.  Ik wil aan de wensen van klanten kunnen voldoen.  Veel lezen en Youtube’s kijken.  WordPress was sowieso een zekerheidje, maar wat voor builder ?  Een builder is toch wel handig.  Programmeren is weer een ander verhaal.  Op Youtube kwam ik Hogan Chua tegen die helemaal wild van Themify is.  Een account met veel video’s voor het maken van een website en veel tips.  Op basis hiervan Themify.me gekocht en aan de hand van zijn video’s aan de slag.  Dit viel mij eigenlijk alllemaal wel mee en ik had snel door hoe het hele verhaal in elkaar zat.

„Het is ook gewoon bijzonder leuk werk”

De basiskennis heb ik uit mijn Dreamweaver jaren.  Begonnen met mijn eigen website, daarna klanten -die wel in waren voor een update- overgezet.  De keus voor Themify was uiteraard een gok… maar tot op heden geen spijt gehad.  Ze ontwikkelen snel verder.  De support -zelden nodig overigens- is supersnel.  Belangrijkste voor mij is dat ik het bouwen van een website weer zelf in de hand heb.  Ben niet meer afhankelijk van een leverancier.  Niet te vergeten dat vormgevers nogal eigenwijs lastig zijn en webbouwers daar behoorlijk gek van kunnen worden.  Nu kan ik weer eindeloos spelen en de puntjes op de ‘i’ zetten.  Uiteraard blijft het niet bij ontwerpen en bouwen.  SEO, AVG/GDPR, https:// enz. maken ook onderdeel van het proces uit.  Blijven lezen en blijven oefenen door doen.  Het is ook gewoon bijzonder leuk werk.  Beetje ‘nerd’ is uw Slimme Vrijgezel wel.  Niet alleen een blog vandaag maar ook de blog aangepast.

Nieuwsgierig?

Kijk gerust eens rond op www.amgdesign.nl
Ook heb ik een serie testwebsites klaar staan op mijn domein.
Deze links mag je gerust opvragen.

E-mail info@amgdesign.nl