Soms is het allemaal niet zo spannend

Als De Slimme Vrijgezel en ondernemer heb je soms van die periodes dat het allemaal niet zo heel erg spannend is.  Gebeurt er niets dan hoor ik jullie denken?  Ah… jawel.  Genoeg!  Stil zitten is erg lastig voor mij.  Er zijn gewoon geen spannende dingen waarvan ik denk daar moet ik een blog over schrijven.  Ik doe lekker mijn werk waar ik heel veel plezier in heb.  Sta lekker in de keuken nieuwe dingen te proberen.  Heb inmiddels de tuin achter het huis gereed voor de zomer.  Ben doe-het-zelf klussen aan het voorbereiden.  Daar heb ik er te veel van met gemak.  Af en toe stap ik in de BMW om een stukje te toeren.  Een stukje rijden met mijn meisje (BMW) is en blijft elke keer weer een avontuur.  Het was toch een hele beslissing maar ik heb er absoluut geen spijt van.  Nu nog mooi weer, dan kan ik topless rijden.  Daar doe ik het allemaal voor.  Wat werk betreft is het wat rustig.  Maar ondertussen heb ik wel een bouwbord in China staan.  Hoe gaaf is dat!  Ben lekker bezig met een jaarverslag.  Vooral erg druk met WordPress websites.  Eind vorig jaar heb ik het bouwen van websites weer opgepakt.  En dat gaat uitstekend.  Bijzonder leuk werk ook.  Enthousiaste klanten.  De combinatie vormgever en websites bouwen is een gouden combi.  Koken vind ik leuker en leuker.  Ik zal eens een nieuwe camera kopen zodat ik een recept met foto’s op mijn blog kan zetten.  De tuin?  Mijn tuinman en deze Gardenier gaan samen even wat doen aan de schutting en dan volgen daar wel foto’s van.  Zo houd ik mijzelf wel bezig.  Je kan wel stellen dat ik het eigenlijk allemaal wel leuk vind.  Lekker werken, koken, klussen, de tuin en lekker een biertje.  Wie doet mij wat… vrijheid blijheid.  Proost lezers.