Poetsen met gevolgen (update)

Update

De heren (niet dames) hebben contact met mij opgenomen. Natuurlijk is alles mijn fout en zijn ze ingedekt. Maar hé … ik krijg een vergoeding van 5 euro. Kennelijk hebben ze niet in de gaten dat een pot verf 25-30 euro kost. Ik hoef helemaal niets maar als je mij afscheept met 5 euro en geen schuld wil toegeven dan wordt uw Slimme Vrijgezel pissig. Ik raad u aan zeker geen producten van #CIF te gebruiken. Dat is gewoon bagger. En de manier waarop ze mij de schuld in de schoenen willen schuiven maakt mij woest.

Origineel bericht

Het zal jullie niet verbazen.  Ook de Slimme Vrijgezel poets wel eens.  Het was een zonnige maandagochtend en ik dacht ik doe de ramen voor het huis eens even.  De oprit gelijk aangeveegd en ingespoten met bleek.  De beste manier tegen groene aanslag.  Tot zover liep het allemaal prima.  Eenmaal binnen vond ik het wel een goed plan de binnenkant van het keukenraam ook maar even te doen.  Ik zag niet echt verschil.  Dat is nog een hele klus met al die verzameldingen voor het raam.  Hup in de afwasmachine met die zooi.  Luxaflex even geswaffeld met de Swiffer.  En toen de boel even goed ontvetten.  De Cif Power & Shine keuken was in de aanbieding bij de AH.  Dus die stond vooraan.  Boel ff lekker ingespoten.  Tot mijn stomme verbazing werkt dat spul beter dan de afbijt van Alabastine.  Dit had ik niet helemaal in gedachte.  Ik was ook wel stomverbaasd eigenlijk.  Naja… schuren dan maar en een schilderklus plannen.  Dit verhaal krijg wel een staartje natuurlijk.  Zoals jullie vast wel weten Twitter ik ook nog wel eens.  Unilever heeft wat uit te leggen.  Ik heb inmiddels contact.

(wordt vervolgt)