Op LinkedIn is iedereen geweldig

Heel af en toe lees ik een stukje timeline op mijn LinkedIn. Het moet mij van het hart dat ik daar meer moeite mee heb dan al die idioten in de timeline van mijn Twitter. Dat zijn er best veel.

Ik schroom er zelf niet voor mijn mening te geven. Dat weten mensen die mij kennen. Dat ventileer ik op Twitter. Soms op het randje. Dat kan je aan mij wel overlaten. Ik duik niet gelijk op elke ramp die de mainstream media veroorzaakt, of die zich afspeelt in de wereld. Dat spelletje speel ik niet mee. Er zijn momenten dat je beter even niets zegt.

Het spelletje van LinkedIn snap ik niet. Als je daar negatief bent breekt de Corona! uit. LinkedIn is alleen goed om elkaar veertjes in het kontje te steken! Het wordt je door je strot gedrukt als ondernemer.

Toch zitten we er met zijn allen als ondernemer en baanzoekende.
Je klasgenoten zitten er ook, dus je kan www.schoolbank.nl er ook gelijk uitgooien.

LinkedIn is geen Facebook, geen Instagram, geen Twitter en ook geen TikTok.
LinkedIn is niets, en het voegt mijns inziens ook helemaal niets toe!

Leuk om mijn blogjes te posten, maar dat doe ik eigenlijk alleen om jullie te plagen.

Ik heb fijne klanten, maak mooie dingen en dat hoeft niet op LinkedIn.
Dat hoeft ook niet op Twitter.

Ik heb respect voor mijn klanten, maar vooral ook voor mijzelf.

Die veren mogen jullie allemaal houden.