Online boodschappen … het moest en hoe fijn

Het is inmiddels 3 jaar geleden.  Mijn linkeroog had vrijwel geen zicht meer.  Na een ziekenhuis bezoek bleek het zelfs nog maar 5% te zijn.  Mijn rechteroog nam het over dus zag het niet als een probleem op dat moment.  Het moest natuurlijk wel een keer gebeuren.  Ging allemaal erg snel > doktor > ziekenhuis > zware staar > JIJ MAG NIET MEER AUTORIJDEN!  Uhhhh… die zag ik niet aankomen!  Ik zag eigenlijk sowieso niet veel aankomen.  Enfin, lang verhaal kort.  Afspraak gemaakt voor operatie links.  Rechts mocht ook.  Dus ook gedaan.  Ik bedoel… dan ook maar gelijk goed doen.  Het verliep allemaal erg soepel.  Maar hé: 3 weken geen autorijden?  Ik ben wel hongerig en dorstig.  „Aha… dacht ik toen”: de Albert Heijn bezorgt.  Hoe leuk werd dat ineens.  Drie jaar later maak ik er nog steeds gebruik van.

Zo gebeurde het.  Ik zal De Slimme Vrijgezel niet zijn als ik dat voor mijzelf even doorgerekend heb.  Ik betaal 5,95 euro voor de bezorging.  Toch had ik snel in de gaten dat ik veel meer overzicht over mijn boodschappen heb.  Niet alleen dat, maar ik kom ook nooit meer iets tekort.  Ik kan online elk moment even aanvullen.  Jij kent het zelf wel: ‘door de winkel wandelen met je lijstje en dan weer terug naar de winkel’.  Maar er is meer.  Hoe vaak wandelde ik niet de AH in en waren alle bonus producten weg?  Dat liep zelfs een keer uit op een ruzie met een filiaal manager omdat ik het zat was.  Dat gebeurt me nu niet meer.

Al met al heb ik heel veel controle over mijn boodschappen maar vooral ook over de aanbiedingen.  De impulsaankopen – kan natuurlijk via het web – zijn vrijwel nihil.  Wat in de bonus is ga ik mee koken.  Is er een bonus met schoonmaakmiddelen sla ik direct groot in.

Zit ik hier reclame te maken voor de Albert Heijn?  Misschien.  Maar ik doe bijzonder goedkoop boodschappen.  En als IK tevreden ben dan is het goed.  Probeer jij het maar eens.  Je zal zien dat je veel bewuster bent met boodschappen halen.  En als je mij heel diep in mijn hartje kijkt  is de luxe van bezorgen ook wel bijzonder.  Dat is een bonus puntje.

Ik was dankbaar en dus trouw.