Knab staaltje webcare

Na heel mijn leven bij de Rabobank gezeten te hebben, heb ik vorig jaar ontdekt dat er goedkopere banken bestaan.  Voor mijn privé rekening was ik aangewezen op de ING.  Dat scheelde 0,2% hypotheekrente.  En als De Slimme Vrijgezel dacht ik; ‘dat kan ik niet laten lopen’.  Zakelijk vond ik de KNABBANK een verstandige keus.  Dat overstappen stelt niets voor (laat je daar vooral niet door weerhouden… ging vlekkeloos).  Ach, je hebt er altijd een klant bij zitten die even mis zit, maar binnen een jaar is dat met een paar charmante e-mails wel opgelost.  Ik heb nieuwe vriendjes gemaakt bij Knab.  Zo kwamen we van de week even aan de praatjes op den Twitter en tot mijn verrassing zag ik dat ik meer volgelingen heb dan mijn nieuwe KNAB… uhhh bank.  ‘Daar breekt mijn klomp!’ flapte ik er uit!  Hun antwoord was geniaal.  In de vorm van een paar klompen en een Pritstift.  Hoe leuk kan een webcare zijn.  Ik waardeer dat heel erg. Heel Knab!