Maaskantjes! Liefde op het eerste gezicht (3)

Beste Rim… je begrijpt vast wel dat ik de combinatie niet kon weerstaan.  Het is niet kwaad bedoeld.  Het was een wonderlijk verhaal.  Zo wonderlijk dat ik het nog niet snap.  Ik ga even de loftrompet uitsteken voor jullie www.maaskantautos.nl.  Waarom?  Ik hoor mijn lezers denken?  Die auto verkopers zijn allemaal boefjes.  Dat mag je ook denken.  Maar in Nederland snappen mensen niet dat een deal een deal is als je beide blij bent.

Wat helemaal tof was dat je hem even kwam brengen.  En ik ben blij dat je futter – wat een lieve man – niet gelijk al mijn emaille borden kocht.  Jullie enthousiasme is enorm en dat wordt zeer gewaardeerd.  Het was allemaal erg leuk en gezellig.  Jullie doen zaken zo als ik het zelf graag zie… open en eerlijk.

Je hebt een geweldige auto afgeleverd… als nieuw zelfs… dank je wel.