Liefde op het eerste gezicht… de Mazda MX-5 RF

Tsja… mijn MX5 verkocht.  Moet je maar geen foto op Twitter plaatsen hè?  Zij is nu in goede handen en heeft een make-over gehad.  Niet helemaal wat ik hoopte want het was toch gewoon een ook een ruig karretje.  Maar ja… vrouwenhanden zijn zachter.  Ik mis haar wel.  Spijt als haren op mijn kale bol kan ik niet hebben.  Het is best lastig een goede vervang(st)er te vinden.  Je moet wel gevoel hebben bij zo een karretje toch?  Zo kocht en verkocht ik de mijne.  Liefde op het eerste gezicht… het hart spreekt en geld is niet echt van belang.  Geduld is een schone zaak.  De nieuwe uitvoering is wel stoer.  Heeft wel iets weg van een (mini) Ferrari.  Het prijskaartje is best redelijk (voor wat je krijgt zeker).  Het is niet dat ik denk… doe er maar gelijk drie hoor.  De kwaliteit zal ongetwijfeld bijzonder goed zijn zoals ik van al mijn vorige Mazda’s gewend geweest ben.  Wordt ongetwijfeld vervolgd!!!

Update: het werd inderdaad vervolgd