Liefde op het eerste gezicht (2)

Als jij mij maandagochtend gevraagd had: “Andreas wil jij een BMW?” dan had ik gezegd: “voel jij eens even aan je voorhoofd”.  In een eerdere blog sprak ik mijn voorliefde voor de Mazda MX5 uit.  Ook zei ik daar; “wordt vervolgd”.  En vervolgd wordt het.  Ik parkeerde maandagmiddag mijn auto in de parkeergarage in het mooie Deventerse naast een BMW Z3.  Ze had iets van een wauw-factor.  Daar laat ik mij al snel door leiden.  Thuis gekomen snel even het web op.  Twitter en app vriendjes en dinnetjes weten dat ik al heel lang zoek naar een vervanger van mijn Mazda MX5.  Het gevoel van de wind door je haren… uhhhh… naja de vrijheid is geweldig.  Dat liefde op het eerste gezicht had ik ineens weer.  Waar het interweb en een parkeergarage niet goed voor zijn.  De BMW Z3.  Stoute e-mail geschreven en een ietwat roekeloos bod gedaan.  Dat werd vriendelijk doch ‘streng’ afgewezen.  Daar moest ik even over nadenken en ik had daar wel begrip voor.  Het was een reactie, zoals ik het zelf zou doen.  Ik heb bedankt voor de reactie en kreeg uitleg!  Toch nieuwsgierig gooide ik mijn Aygo in de onderhandeling.  Toen ging het ineens allemaal heel snel.  Het bod op mijn Aygo was top.  Aygo er uit, MX5 er uit en ik krijg er een super BMW Z3 2.2 Widebody voor terug.  Kosten Andreas 1500 euro.  Wie is hier nou de slimme vrijgezel.

PS. Het verhaal wordt nog vervolgd… vrijdag 24 februari komen de heren van www.maaskantautos.nl haar brengen.