Heb jij ervaring met BNI ?

Dan hoort De Slimme Vrijgezel dat graag. Ik heb inmiddels wat klokkenluiders in huis. Het wordt tijd dat we BNI openbaar maken. Jouw ervaringen mag jij onder deze blog zetten of eventueel e-mailen aan amgdesign@protonmail.com. Dat mag geheel anoniem maar ik verwacht wel dat jij eerlijk bent en het is fijn als ik je kan bereiken voor een bevestiging.

Ik heb op mijn vorige blog veel reacties gehad. Dat hier sprake is van een piramide spel lijkt mij inmiddels duidelijk.

Ik gooi gewoon wat balletjes op.

Zo kan jij bijvoorbeeld korting krijgen op je abonnement als jij wat extra dingen doet. Heel slim natuurlijk want dat maakt jou minder gevaarlijk!

Ze zijn voorzichtig met benaderen. Ik ben wel benaderd, meerdere keren zelfs maar ik maak ze direct voor gek uit. Er kan maar één de Slimme Vrijgezel zijn.

Het lijkt er op dat je moet tekenen om BNI niet in een kwaad daglicht te zetten. Dat verklaart dat ze nergens online zijn. Ze doen alles stiekem.

De kosten lijken aardig op te lopen. 15 euro per week voor een ontbijt op gezette uren en 1000 euro per jaar. Dat telt behoorlijk op.

Wat doet BNI met dat geld ? Krijg je daarvoor een website met coaching en tools ? Of zoek het ff lekker uit met je kliekje ?

Wat is hun verdien model ? Vragen waar niemand antwoord op krijgt lijkt het.

Hoe open en eerlijk is BNI ?

Follow the money ? Lijkt mij een leuk verhaal voor een onderzoeksjournalist.

Ik ga hoe dan ook naar de media met wat ik inmiddels weet.

(wordt vervolgd)