De ECO knop

Zaterdag… wasdag!  Sinds kort met een nieuwe wasjan van die Bolle.  Met een trommel van negen kilo kan ik lekker mijn was opsparen.  En besparen natuurlijk!  Niet alleen met weekendstroom maar ook met de ECO knop.  Negen kilo leek mij – als De Slimme Vrijgezel – een verstandige keuze en daar heb ik absoluut geen spijt van.  Ik hoef niet elk weekend meer te wassen.  Ook is het fijn dat mijn dekbed in de wasjan past met een speciaal dons programma.

Van de week was de ECO knop ineens in het nieuws.  Gebruik ik hem altijd?  Ja, natuurlijk!  Hij zit toch niet voor niets op je afwastruus of je wasjan.  Je gevoel zegt… jeetje een wasprogramma van VIER uur of DRIE uur?  Dat kan niet toch niet kloppen?  Toch is het wel verstandig.  Er staan genoeg verhaaltjes op het internet die uitleggen hoe het werkt.  Druk ook eens op die ECO knop.