Ben ik een boze man ?

Dat hoorde ik op de radio vandaag.  Is de slimme vrijgezel een boze man.  Ja en nee.  Ben ik anders ?  Ja… ik ben anders.  Natuurlijk praat ik enorm van mij af op Twitter.  Dat zal jullie niet ontgaan zijn.  Ik draai er ook niet om heen.  Vergis je niet… er is veel van gemeend.  Ik trek mij veel dingen aan.  Ook kan ik mij mega suf ergeren aan de media en de politiek.  Ik ben een nieuwsvreter.  Dat kan lastig zijn.  Zo lees ik over een brand in Dubai in de media dat het gebouw uit … 79, 80, 89 enz. verdiepingen bestaat.  En dat de brand op de 1ste etage t/m de 89ste etage is ontstaan.  Wat is het nou?  Ik kan gewoon niet tegen deze domme mensen.  Ben er allergisch voor.  Dat is absoluut waar.  Dat eieren verhaal?  Sjees zeg breek me de mond niet open.  Wat het grootste probleem is van deze berichtgeving is dat mensen dingen gaan roepen die niet kloppen.  Ik las op de @NOS dat … ik zag op de @telegraaf zo … maar als je niet doorleest en zoekt sta je enorm voor lul.  Voor lul … och dat mag ook al niet meer … iets met #lhbtxyz en zo.  Morgen is het weer homo bootjes dag.  Die mensen die langs de kant staan te zwaaien?  Leg mij dat eens uit.  Ik denk niet dat #lhbtxyz daar voor staat.  En als je als gay gemeenschap hier open voor staat dan is er iets goed mis met je.  Het dames voetbal mag natuurlijk niet ontbreken.  Natuurlijk is het leuk dat ze finale bereiken.  Maar niet om de kwaliteit van voetballen.  Het ziet er drie keer niet uit.  Maar goed PSV bleek ook een drama te zijn.  Vrienden zeggen wel eens maak je niet zo druk joh.  Dat snap ik wel.  Maar zo zit ik niet in elkaar.  Beter dat ik het er gelijk uit flap.  Dan is de schade het minste.  Ga ik het opsparen dan wordt ik vals.  Ben ik een boze man ?  Welnee.  Ik heb een mening.  Je kan aan mij een mega maatje hebben.  Ik ben enorm lief, bijzonder direct, heel open en eerlijk.  Ben zelfs enorm verlegen.  Dat geloven veel mensen niet.  Dat is wel zo.  Werk enorm hard voor mijn klanten.  Het beste is niet goed genoeg.  Het is gewoon zoals ik ben.  En daar zullen jullie het mee moeten doen.

Liefs de Slimme Vrijgezel