Batterijtjes in je auto

Daar heeft de Slimme Vrijgezel natuurlijk wel een mening over.  Ik vind het helemaal niets.  Vroeger vond ik dat wel leuk.  Vooral met een afstandbediening er bij.  Ze lagen onder de kerstboom en soms kwamen ze via Sinterklaas.  Ik vraag me af of je een auto op batterijtjes wel een auto mag noemen.  Een trein rijdt ook elektrisch toch ?  Natuurlijk uw Slimme Vrijgezel is een petrolhead en liefhebber van snelle ‘benzine’ auto’s.  Niet alleen pruttelende pannen maar ook gewoon een stevig grommende uitlaat.  Een Corvette zit -nog- niet in mijn budget.  Wat klinken ze toch lekker.  Puur raceplezier.  Nee! … ik grossier niet in snelheidsovertredingen.  Gekke was dat ik met mijn Aygo altijd de klos was en met de MX5 niet.  De Z3 is nog niet betrapt.  Ongetwijfeld ga ik een keer de fout in.  Enfin … ik had het over batterijtjes.  Ik ga geen flauwe grappen maken over Tesla.  Natuurlijk heeft het de toekomst en kom je er uiteindelijk niet meer omheen.  Nederland kennende zullen we vast wel stevig gestraft worden voor een dikke benzinemotor.  Het zal mijn tijd wel duren.  Heb nu al medelijden met mijn jongens die waarschijnlijk wel mee gaan maken dat hun auto niet meer naar benzine ruikt.  Ze hebben in ieder geval meegemaakt dat autorijden ook leuk kan zijn.