6800 volgers door het putje

De naam Slimme Vrijgezel komt niet zomaar uit de lucht vallen.  Ik krijg erg veel vragen over het waarom ik 6800 volgelingen op den Twitter zomaar op 0 gezet heb.  De een vindt het zonde de ander vindt mij een HELD.  Dat ik een pest hekel heb aan social media is wel bekend.  Vooral Facebook vind ik erg sneu.  Dit is niet helemaal de reden dat ik gestopt ben (naja bijna dan wat per slot van rekening ben ik er als @Slimmevrijgezel nog).  Ik vind het leuk contact te zoeken met gelijk gezinden.  Die vind je niet zo snel op social media.  Zeker niet als ze zo denken als ik dat kan.  Mensen zijn te dom om te reageren en drukken liever een LIKE knop in dan een RETWEET.  Mijns inziens de grootste fout van Twitter is die LIKE knop en dan die 280 tekens wat nog veel erger maakt.  Wie leest dat nog ?  Wat ik ook zei op den Twit, het werd leuk gevonden.  Zelfs als ik het zelf niet leuk vond.  Daar heb ik over nagedacht en toen kreeg ik het gevoel dat wat ik zei waar is.  Per slot van rekening heb ik toch 6800 volgelingen ?  Dit in een tijd waar #fakenews hoogtij viert.  De mainstream media doet maar wat.  Hebben Obama, Alexander en de ex-werknemers van Facebook gelijk ?  JA ik denk het wel.  Het is een machtsspelletje … de meer volgers je hebt de eerder ze je geloven.  Doe ik nu aan zelf censuur en wil ik mijzelf beschermen ?  Ja dat doe ik.  Ik weet wel wat ik zeg.  Weten mijn lezers dat ook ?  Dat denk ik niet.  Dus ik stop ermee als AMGdesign.  Ik ga verder als De Slimme Vrijgezel en volgen mag, maar IK bepaal de spelregels in mijn TL.

P.S. Ik kreeg vandaag een kaartje door de brievenbus met bijzonder lieve woorden van dank.  Dat kan ook nog!